Cases

Friendtex Shop

Friendtex er Nordens største virksomhed indenfor salg af smart modetøj på private shopping basis. Salgsformen private shopping vinder mere og mere frem – ikke kun på grund af høj produktkvalitet kombineret med fornuftige priser, men også på grund af den hjemlige hygge og personlige service. Friendtex blev grundlagt i 1986 og har hovedkontor i tekstilhovedstaden Herning. Friendtex er en innovativ virksomhed som forhandler deres produkter igennem mere end 600 forhandlere i 12 lande.

Læs mere

Publizon

Siden 2008 har Pragmasoft udviklet den danske lyd- og e-bogsplatform i tæt samarbejde med Publizon, Gyldendal og Lindhardt og Ringhof. I dag håndterer vores systemer mere end 8000 transaktioner hver dag, året rundt.

Læs mere

Heatlets

Læs med og bliv klogere på, hvordan Heatlets fik en e-handelsløsning i Sitecore til salg af fastbrændsel.

Læs mere

Siemens - iMesse

Løsningen har trukket Siemens væk fra den trykte brochure og ind på den elektroniske tablet, iPad. Løsningen er intuitiv og let for alle brugere at gå til, al information er faktuelt, kortfattet og nemt overskueligt.

Læs mere

Ejendomsforeningen

For Ejendomsforeningen Danmark har vi lavet en Umbraco / uCommerce-løsning med information til medlemmer samt booking og salg af kurser og materialer.

Læs mere