Ejendomsforeningen

Senest opdateret: 22-08-2017

OM EJENDOMSFORENINGEN

Ejendomsforeningen Danmark er erhvervsorganisationen for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark.
Foreningen har en række veletablerede medier, som sikrer, at medlemmerne hurtigt og løbende bliver opdateret om udviklingen inden for brancherelevant lovgivning og praksis. Derudover udbyder foreningen et omfattende kursusprogram og en ejendomsadministratoruddannelse. Formålet er at bidrage til udviklingen af en fagligt stærk og professionel ejendomsbranche.

UDFORDRINGEN

Ejendomsforeningen ønskede øget synlighed af muligheden for at kunne købe kurser, blanketter, publikationer og samtidig gøre det nemt for medlemmerne at tilmelde og bestille i en travl hverdag.

Opgaven lød også på at skabe en platform, der kunne tiltrække og tilføre nye medlemmer til Ejendomsforeningen Danmark og at sikre, at eksisterende medlemsdata forblev opdaterede på tværs af de forskellige digitale platforme, som Ejendomsforeningen Danmark benyttede sig af.

LØSNINGEN

Med udgangspunkt i et responsivt Umbraco-website og en uCommerce-webshop med bagvedliggende integration til Microsoft Navision udarbejdede Pragmasoft en løsning, som tilgodeså de førnævnte behov. Igennem webshoppen bestilles alt lige fra kurser, bøger, blanketter, medlemsblade og arrangementer. Denne del af løsningen er udarbejdet i samarbejde med Datagraf, der har stået for kommunikation og design af brugeroplevelsen.

I samarbejde med Norriq har Pragmasoft lavet integration og synkronisering med Ejendomsforeningen Danmarks medlemsdata fra Microsoft Navision. Automatiserede kørsler sikrer, at brugerdata altid er opdateret, så man har de bedste forudsætninger for at håndtere processen omkring salg af de aktiviteter, som Ejendomsforeningen Danmark beskæftiger sig med på den mest fordelagtige måde. Pragmasoft har en lang tradition for at agere i komplekse samarbejdsrelationer, hvor der er mange interessenter med forskellige behov, som skal tilgodeses.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring til os på: +45 88441000 eller send en mail til: hej@pragmasoft.dk for at få mere at vide.