Heatlets

Senest opdateret: 22-08-2017

OM HEATLETS.DK

Som en del af Verdo er Heatlets på produktionssiden godt klædt på. Verdo producerer træpiller og træbriketter i Skotland og England. Deres kunder er både private forbrugere, virksomheder og offentlige institutioner. Heatlets sælger og leverer både 6 mm. og 8 mm. træpiller i sække eller i løsvægt.

 

UDFORDRINGEN

For at lette salgsopgaven og synliggøre kvalitetsprodukterne for privatforbrugerne blev Pragmasoft bedt om at udvikle en enkel og overskuelig e-handelsløsning. Produktudvalget er begrænset til 12 produkter. Til gengæld var der krav om et system, der på en enkelt måde kunne håndtere mængderabatter og værdikuponer´, uden at brugeren mister overblik. Dertil var der et ønske om en hurtig og enkel checkout-process. Slutteligt skulle det være nemt for Heatlets' web-ansvarlige at håndtere både website og e-handelsløsning i samme system.

“Pragmasoft har med deres tilgang til projektet fokuseret på at skabe værdi i alle led. Ved at have en e-handelspartner, der har styr på platformen, sikrede det, at Heatlets blev bygget på Best Practice, og at vi i dag anvender alle områder af e-handelsplatformen til fulde. Vores kunder har taget løsningen til sig fra begyndelsen, og vi har kun set en stigende omsætning på vores produkter siden lanceringen af e-handelsløsningen. Pragmasoft byder altid ind med relevante spørgsmål og udfordrer os på vores måde at tænke online-strategi og kommunikation.”

MADS LEMVIGH - DIGITAL MANAGER

LØSNINGEN

Med uCommerce til Sitecore skabte Pragmasoft en løsning, der administreres centralt fra Sitecore. Ordreflowet er integreret med Microsoft Axapta. Til mængderabatter og værdikuponer anvendte vi uCommerce Marketing Foundation, der tager udgangspunkt i Advertise, Act, Award-tankegangen og gør det enkelt for shop-administratoren at opbygge rabatstrukturer.

Løsningen er udarbejdet i tæt samarbejde med Mads Lemvigh, marketingkoordinator for Verdo.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring til os på: +45 88441000 eller send en mail til: hej@pragmasoft.dk for at få mere at vide.