Seneste Nyheder

BHJ vælger Pragmasoft som Umbraco partner

BHJ A/S er en førende international leverandør af kød- og fiskeråvarer med hovedsæde i Gråsten. Virksomheden beskæftiger mere end 650 medarbejdere og har kontorer i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Det nye Pragmasoft

1. juli 2017 begyndte en ny æra i Pragmasoft A/S' historie. Fra denne dato indtrådte 3 nye partnere i virksomheden, således at den i dag består af 5 lige partnere og ejere, nemlig Henning Thuesen, Bjørn Klinggaard, Tais Nissen, Morten Krath og Ulrik Pedersen.

Læs mere

Velkommen til Inwido

Inwido Denmark har valgt Pragmasoft som deres nye IT partner. Det er vi utrolige stolte af, og vi ser frem til et langt og godt samarbejde. Inwido Denmark er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre.

SEB Bedre Dag

Så kom dagen hvor SEB Bedre Dag app og website er taget i brug. Pragmasoft har som underleverandør til Aleris Hamlet været med til at udvikle oplevelsen for SEB's kunder. Løsningen giver mulighed for at få taget temperaturen på sit helbred samt at komme i kontakt med lægefagligt personale hos Alereis Hamlet via online video konsultationer.

SOSWEB er gået live

Vi er rigtig glade for at kunne meddele at SOSWEB er gået live. SOSWEB er et online system, der samler alt omkring virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet ét sted. SOSWEB sparer dermed virksomheden tid og penge.

Pragmasoft får ny CEO

Pr. 1. februar 2017 tiltræder Ulrik Sjørslev Pedersen som ny administrerende direktør i Pragmasoft A/S. Han afløser Ole Dahl Mansfeld, som har valgt at søge nye udfordringer, men som fortsætter som freelance IT-konsulent for Pragmasoft A/S.

Læs mere