Det nye Pragmasoft

Senest opdateret: 01-08-2017

1. juli 2017 begyndte en ny æra i Pragmasoft A/S' historie. Fra denne dato indtrådte 3 nye partnere i virksomheden, således at den i dag består af 5 lige partnere og ejere, nemlig Henning Thuesen, Bjørn Klinggaard, Tais Nissen, Morten Krath og Ulrik Pedersen. De nye ansigter, Henning, Bjørn og Tais, er ikke så nye alligevel, da de har været i virksomheden de sidste mange år.

For jer - vores kunder/samarbejdspartnere - betyder det, at I altid vil blive mødt med dedikation og interesse, fordi vi er 5 ildsjæle alle med "hånden på kogepladen". Samtidig vil I blive mødt af høj faglighed og kompetenceniveau i kraft af vores efterhånden mange års (60+) erfaring med implementering af IT-løsninger. Siden 2005 har vi lavet løsninger for bl.a. LEGO, Siemens, Verdo, Tulip, Aleris-Hamlet Hospitaler, Diabetesforeningen, AVK, BHJ, SAXO.com, Publizon og mange flere. Vores branchekendskab er således bredt, hvorfor vi evner lynhurtigt at sætte os ind i nye forretningsområder, og ofte kan vi se mønstre og genkende udfordringer og løsninger på tværs af brancher.

Mission

Vores mission er fortsat at udvikle skræddersyede IT-løsninger til virksomheder i alle størrelser. Vi arbejder sammen med alt lige fra Danmarks største virksomheder til små enkeltmandsfirmaer, så vi forstår både at agere hjul i store organisationer og forretningsudvikle og sparre med mindre og mellemstore virksomheder.

 

Vores primære område er udvikling af kundetilpassede websites og e-handelsløsninger, hvor eksempelvis en standard Shopify eller Wordpress skabelon ikke slår til. Vi tilbyder således ikke hyldevarer til 199,- pr. mdr. - det findes der andre virksomheder, der er meget bedre til. Derudover er vi 100-meter mestre i at få systemer til at snakke sammen og dermed sparre masser af manuelt arbejde. Vores erfaring er, at vi ofte - i løbet af ganske kort tid - kan spotte en række områder, der kan optimeres ved hjælp af intelligente IT-løsninger.

Vi benytter primært Microsoft-teknologier, -platforme og -værktøjer, CMS'erne Umbraco og Sitecore samt e-handelsplatformene Ucommerce og nopCommerce.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring til os på: +45 88441000 eller send en mail til: hej@pragmasoft.dk for at få mere at vide.