Seneste Nyheder

Pragmasoft udvikler skoleadmin

Skoleadmin er en skræddersyet platform, der hjælper efterskoler, private skoler og højskoler ifm. indmeldelse af nye elever. Via et moderne og sikkert webbaseret system sikres, at udveksling af information mellem skolen og hjemmet sker på en ensartet og sikker måde.

Læs mere om Skoleadmin

Banedanmark og Pragmasoft indgår samarbejde

Banedanmark har valgt Pragmasoft til at udvikle et hjælpeværktøj til kvalitetssikring ved projektering af sikringsanlæg på den danske jernbane. Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere.

Pragmasoft flytter i nye lokaler

Vores spændende rejse hos Pragmasoft fortsætter, hvorfor vi flytter i nye og større lokaler. Vi forbliver i Aarhus Syd og fra 1 april hedder vores nye adresse: Jegstrupvej 96 A, 8361 Hasselager. Vi glæder os til at komme på plads over foråret og til at få besøg af jer når Danmark åbner mere op igen. De bedste hilsner fra alle os hos Pragmasoft

Pragmasoft samarbejder med Sharesafe om udvikling af en sikker medieplatform

Pragmasoft har været med i udviklingen af en ny, sikker og GDPR kompatibel medieplatform. Med Sharesafe kan man optage video og audio via webbrowser og dedikeret mobil-app. Video og lyd er krypteret fra start til slut, og data opbevares på dansk jord. Endelig en løsning, der håndterer problemerne med Privacy Shield og Schrems II.

Læs mere om Sharesafe

Pragmasoft åbner op i København

1 februar åbner Pragmasoft afdeling i København. For vores københavnske kunder betyder det, at vi kommer tættere på og oftere vil kigge forbi. Ligeledes giver det mulighed for, at vi nemmere kan skalere op, hvis der er behov for det.

Læs mere

e-Boks og Pragmasoft indgår samarbejde

Fra januar 2019 skal Pragmasoft hjælpe e-Boks med understøttelse af eDelivery (en af byggeklodserne i Europa Kommissionens Connecting Europe Facility), som er et distribueret netværk af noder / access points til nem og sikker udveksling af data mellem myndigheder, virksomheder og private personer.

Læs mere

BHJ vælger Pragmasoft som Umbraco partner

BHJ A/S er en førende international leverandør af kød- og fiskeråvarer med hovedsæde i Gråsten. Virksomheden beskæftiger mere end 650 medarbejdere og har kontorer i Europa, Asien samt Nord- og Sydamerika. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Det nye Pragmasoft

1. juli 2017 begyndte en ny æra i Pragmasoft A/S' historie. Fra denne dato indtrådte 3 nye partnere i virksomheden, således at den i dag består af 5 lige partnere og ejere, nemlig Henning Thuesen, Bjørn Klinggaard, Tais Nissen, Morten Krath og Ulrik Pedersen.

Læs mere

Velkommen til Inwido

Inwido Denmark har valgt Pragmasoft som deres nye IT partner. Det er vi utrolige stolte af, og vi ser frem til et langt og godt samarbejde. Inwido Denmark er en del af Inwido-koncernen, Europas største producent af vinduer og blandt førende leverandører af døre.

SEB Bedre Dag

Så kom dagen hvor SEB Bedre Dag app og website er taget i brug. Pragmasoft har som underleverandør til Aleris Hamlet været med til at udvikle oplevelsen for SEB's kunder. Løsningen giver mulighed for at få taget temperaturen på sit helbred samt at komme i kontakt med lægefagligt personale hos Alereis Hamlet via online video konsultationer.

Pragmasoft får ny CEO

Pr. 1. februar 2017 tiltræder Ulrik Sjørslev Pedersen som ny administrerende direktør i Pragmasoft A/S. Han afløser Ole Dahl Mansfeld, som har valgt at søge nye udfordringer, men som fortsætter som freelance IT-konsulent for Pragmasoft A/S.

Læs mere