e-Boks og Pragmasoft indgår samarbejde

Senest opdateret: 04-01-2019

e-Boks og Pragmasoft indgår samarbejde

Adgang til billig og sikker dokumentudveksling på tværs af landegrænser bliver fokus i et nyt samarbejde om udvikling og integration til eDelivery, der etableres mellem e-Boks og Pragmasoft fra januar.  

"Vi glæder os meget til samarbejdet med e-Boks, både fordi vi ser, at e-Boks og Pragmasoft - som to teknologitunge og innovative virksomheder - matcher godt, men også fordi det bliver spændende at dykke ned i eDelivery, herunder AS4-protokollen, OASIS, ebXML etc.", udtaler CEO og Partner i Pragmasoft Ulrik S. Pedersen.

Projekttypen passer godt ind i Pragmasofts mission, som er at udvikle skræddersyede IT-løsninger, hvor det er vigtigt med god forretningsmæssig forståelse og solid erfaring med komplekse teknologier og integrationer. Og som de ildsjæle, vi er, vil vi gå til opgaven med vores sædvanlige dedikation og indlevelse samt pragmatisk tilgang.

Om e-Boks

e-Boks er Nordens ledende digitaliseringspartner og tilbyder virksomheder, myndigheder og private en effektiv, sikker og brugervenlig platform til digital kundekommunikation, digital signatur samt forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter. e-Boks er et selvstændigt aktieselskab stiftet i 2001 og ejet ligeligt af Nets og PostNord. Hvert år sender 30.000 private og offentlige virksomheder i hele Norden mere end 450 millioner dokumenter ved hjælp af e-Boks til mere end 15 mio. modtagere i hele EU - enten integreret i deres eget system, eller via e-Boks egen grænseflade.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ring til os på: +45 88441000 eller send en mail til: hej@pragmasoft.dk for at få mere at vide.